Sunt Dr. Ana-Maria Vasilescu, medic primar neuro-psihiatru, cu peste 30 de ani de experienta si ma dedic tratamentului copiilor cu ADHD sau Sindromul Hiperchinetic cu Deficit de Atentie.

De-a lungul timpului am cautat mereu sa ofer pacientilor mei abordari multimodale de tratament.

PLAY ATTENTION sau Antrenamentul  ATENTIEI este o altfel de abordare, non-medicamentoasa, a tratamentului in ADHD, fiind singurul program care integreaza tehnologia feedback, antrenamentul atentiei, antrenamentul memoriei si modelarea comportamentului.

PLAY ATTENTION foloseste tehnologia NASA( instruirea astronautilor in cresterea si mentinerea focusului) si sistemul BODYWAVES(monitorizarea activitatii cerebrale si folosirea ei in scopul imbunatatirii performantelor cognitive in general si a atentiei in special).

Sistemul BODYWAVES (de marimea unei bratari) inregistraza activitatea cerebrala, sub forma de unde cu diverse frecvente care  indica nivelul atentiei in fiecare moment. Aceste semnale ale creierului controleaza jocurile de pe calculator astfel incat mintea noastra devine asemenea unui mouse sau joystick.

Prin purtarea bratarii, copilul controleaza personajele jocurilor cu propria minte, asa cum numai Hary Potter sau Luke Skywalker din Star Wars, o pot face.

Antrenamentul cognitiv este pentru creier la fel de benefic ca si antrenamentul fizic pentru muschi, iar PLAY ATTENTION ofera un astfel de antrenament eficient.