Sunt Dr. Ana-Maria Vasilescu, medic primar neuro-psihiatru, cu peste 30 de ani de experienta si ma dedic tratamentului copiilor cu ADHD sau Sindromul Hiperchinetic cu Deficit de Atentie.

De-a lungul timpului am cautat mereu sa ofer pacientilor mei cele mai noi si eficiente metode de tratament, iar una dintre acestea este tehnologia PLAY ATTENTION.

PLAY ATTENTION sau Antrenamentul  ATENTIEI este o altfel de abordare, non-medicamentoasa, a tratamentului in ADHD, fiind singurul program care integreaza tehnologia feedback, antrenamentul atentiei, antrenamentul memoriei si modelarea comportamentului.

PLAY ATTENTION este lider global in interventiile educationale, cognitive si comportamentale in ADHD. Succesul de care se bucura PLAY ATTENTION  este datorat tehnologiei NASA si a sistemului BODYWAVES. Tehnologia NASA este folosita pentru a-i instrui pe astronauti in cresterea si mentinerea focusului, indiferent de conditii.

Sistemul BODYWAVES (de marimea unei bratari) inregistraza activitatea cerebrala, sub forma de unde cu diverse frecvente care  indica nivelul atentiei in fiecare moment. Aceste semnale ale creierului controleaza jocurile de pe calculator astfel incat mintea noastra devine asemenea unui mouse sau joystick.

PLAY ATTENTION este un antrenament cerebral special: purtand bratara BODYWAVES, copilul controleaza personajele jocurilor cu propria minte, asa cum numai Hary Potter sau Luke Skywalker din Star Wars, o pot face.

Antrenamentul cognitiv este pentru creier la fel de benefic ca si antrenamentul fizic pentru muschi, iar PLAY ATTENTION ofera un astfel de antrenament eficient.

Am adus tehnologia PLAY ATTENTION, in premiera in Romania, din Statele Unite si va invit sa descoperiti beneficiile acestui program inovator.