Datele noastre de contact:

SC HIGH TECH NEUROPSIHOMED SRL

Mail: ana.vasilescu@atentiainadhd.ro

Adresa: Str. Lt. Bazar Romulus Niculescu, Nr. 27, Sect. 2, Bucuresti

Incepand cu 25 mai 2018 a intrat in vigoare Regulamentul 2016/679/UE privind protectia persoanelor fizice prin prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora, regulament care este aplicat de toate statele Uniunii Europene.

HIGH TECH NEUROPSIHOMED SRL se aliniaza prevederilor Regulamentului 2016/679/UE si te informeaza prin “politica de confidentialitate” asupra drepturilor tale privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

Prelucrarea datelor

HIGH TECH NEUROPSIHOMED SRL prelucreaza datele cu caracter personal in scop legal, in scop de informare, dar si de marketing direct, pentru a te tine la curent cu noile noastre servicii, conform cautarilor tale efectuate in site-urile noastre, dupa abonarea ta la alertele noastre, oferindu-ne acordul de procesare ale acestora.

Temeiul prelucrarii datelor cu caracter personal este constituit din prestarea serviciilor catre persoane fizice care solicita acest tip de servicii si accepta termenii si conditiile de pe site.

Privitor la scopul de marketing direct, te asiguram ca selectam si analizam datele cu caracter personal precum: nume, prenume, adresa de email, numarul de telefon, pentru a putea lua legatura cu tine, cu usurinta.

Pentru a determina perioada prelucrarii datelor personale, luam in calcul perioada contractuala pana la expirarea obligatiilor legale, termenele de arhivare – pentru clientii persoane juridice, iar pentru persone fizice – in termen de 10 zile de la primirea unei cereri specifice, semnata si datata, transmisa la sediul nostru din: Str. Lt. Bazar Romulus Niculescu, Nr. 27, Sect. 2, Bucuresti.

Drepturile tale

Dreptul de acces – ai dreptul sa obtii de la noi o confirmare de prelucrare a datelor cu caracter personal, daca este cazul, si acces la acestea privind modalitatea in care sunt prelucrate;

Dreptul la portabilitatea datelor – ai dreptul sa iti primesti datele personale intr-un format structurat, care poate fi citit automat, date care pot fi transmise direct altui operator, daca este posibil din punct de vedere tehnic;

Dreptul la opozitie – cand prelucrarea datelor cu caracter personal are ca scop marketingul direct, ai dreptul de a te opune prelucrarii in orice moment.

Dreptul la rectificare – ai dreptul la corectarea datelor cu caracter personal inexacte;

Dreptul de a fi uitat (stergerea datelor) – ai dreptul de a solicita stergerea datelor personale pentru urmatoarele motive: nu mai sunt necesare in indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate/prelucrate; iti retragi consimtamantul si nu exista alt temei juridic pentru prelucrare; te opui prelucrarii; datele au fost prelucrate ilegal etc.

Dreptul la restrictionarea prelucrarii

Iti poti exercita aceste drepturi trimitand o cerere scrisa, semnata si datata, la sediul nostru din: Str. Lt. Bazar Romulus Niculescu, Nr. 27, Sect. 2, Bucuresti.

 

Ce date colectam?

Date de identificare: nume, prenume.

Date de contact: adresa de e-mail, numere de telefon etc.

Date tehnice: IP, tip si versiune browser, setare fus orar si locatie, sistem operare, platforme de pe dispozitivele folosite pentru a ne accesa site-urile;

Date utilizare: cum sa folosesti paginile noastre web, serviciile etc;

Date marketing si comunicare.

NU colectam si prelucram nicio data sensibila despre tine: rasa sau etnie, convingeri religioase sau filosofice, viata si orientare sexuala, sanatate, date genetice, infractiuni penale etc.

Utilizand site-urile noastre iti putem colecta automat date tehnice si actiuni de navigare prin utilizarea de fisiere cookie si tehnologii similare. Citeste politica noastra care vizeaza fisierele Cookies AICI!

Surse terte: exista posibilitatea primirii de date cu caracter personal din surse terte sau publice, spre exemplu: Google, Facebook, Tawk.to, Registrul Comertului etc.

Marketing

Primesti comunicari de marketing daca te-ai abonat la newsletterul noastru, si daca ai acceptat “Termenii si Conditiile” si “Politica de confidentialitate” de pe site-ul www.atentiainadhd.ro  si ai bifat casuta de comunicari de marketing.

Datele tale cu caracter personal vor fi utilizate numai pentru a te informa in legatura cu noutatile care apar pe site si cu noi lansari de servicii/produse ale noastre sau ale partenerilor nostri.

Este posibil ca datele tale sa ajunga si catre terte parti numai in urmatoarele situatii:

Daca vom folosi serviciile de externalizare ale unei firme de servicii IT si administrare sistem;

Catre Administratia Fiscala, organe de reglementare si alte autoritati din Romania care solicita raportarea activitatilor de procesare.

Datele tale cu caracter personal sunt securizate, iar accesul la acestea este limitat angajatilor si tertelor parti, care se supun obligatiei de confidentialitate.

Pentru orice alte informatii legate de prelucrarea datelor personale, scrie-ne la ana.vasilescu@atentiainadhd.ro.

 

Iti multumim!

Echipa HIGH TECH NEUROPSIHOMED